O podjetju

Podjetje Danica Metelko s. p. je bilo ustanovljeno leta 2000 v Šentjerneju. Danes se lahko pohvalimo z več kot dvajset letnimi izkušnjami na področju čiščenja in vzdrževanja tako poslovnih in proizvodnih, kot tudi bivalnih objektov.

Usmerjeni smo v stalno izboljšavo svojih storitev, zato svoje znanje redno nadgrajujemo s spoznavanjem in uvajanjem najsodobnejših evropskih naprav in postopkov. Na ta način dosegamo in presegamo pričakovanja naših strank in skrbimo za njihovo stalno zadovoljstvo, hkrati pa skrbimo tudi za varnost in zadovoljstvo svojih zaposlenih in trajnostni odnos do okolja.

Verjamemo, da je delovno in bivalno okolje zelo pomembno tako za človekovo fizično kot psihično zdravje in neposredno vpliva na uspešnost dela. Zato smo vam skozi vse leto na razpolago mi, ki pri svojem delu uporabljamo sodobne tehnične postopke, sodobne pripomočke in čistila ter izurjeno in izkušeno ekipo delavcev.

Na želje in zahteve naročnikov se odzovemo hitro in na podlagi ogleda izdelamo ponudbo. Svoje delo opravimo kvalitetno in v dogovorjenem roku ter v popolno zadovoljstvo naših naročnikov.